Wednesday, April 22, 2009

laporan 2.

aku telah membeli sebuah purse baru. beli online di Ronastore. berjenama Liz clairborne. sila lihat di sebelah kanan laman blog ini. dibawah 'shop-peek'. ada linknya.

pada mulanya, aku agak skeptical membeli barang2 online ni. kalau baju, takut tidak muat. kalau barang takut tidak kene pula dengan my expectation. takot indah gambar dari rupa. so aku berkata sendirian, 'kalau sampai purse tu, tak cantik. bagi mamalah'. haha. keji kan aku. tapi setelah sampai ke tangan aku, oklah. jadi aku guna kan untuk diri sendiri. sury mama. nanti kakak beli yang lain for you.

aku personally suka barang2 di Ronastore. cantik. comel. menarik dan paling penting sekali affordable. bagus bagus. i like. hehe. Tetapi purse ini adalah barangan pertama yang aku beli dari Ronastore.

sebelum ini aku guna purse yang di beri oleh azmi. berwarna hitam. cantik. tetapi keganasan aku tahap melampau. Tidak sampai setahun, sudah koyak dan button pada kocek syiling sudah tercabut. Ye. memang aku ganas. hehe. sury sayang.

kemudian aku guna purse adik aku, yaya. purse budak-budak berjenama 'Emily the strange'. berwarna merah hitam. tetapi kurang seminggu aku menggunakannya, purse baru sudah sampai. yeepie!
oh! dan aku dapat hadiah ini semalam. Terima Kasih yang tak terhingga especially kepada:
-kak kerry
-kak kerol
-kak sue
-kak ija
-kak bashirah
-kak fazu
-kak siti
-abang azrul
dan
-abang shairul
mereka adalah orang-orang di office aku. kakak2 dan abang2 aku sepanjang aku disana. aku kan paling muda. heehee~
Aku sangat sukaaaa!!..aku telah memakainya immediately di office semalam. Namun setelah ramai orang-orang yang lalu sebelah aku, menegur aku 'macam artis'. lalu aku buka. kiki~. tapi aku suka. amat suka. pandai kalian pilih. it is reallyME. hee~

terima kasih sekali lagi .

sekian.

ps: mana adiah aku wahai shahnaz dan maizatul???

pss: azwina, mahu gambar lawatan kita hari tu.

2 comments:

Shahnaz Md Nor said...

ooooo!
hihi :)
syg~~~
kena la tunggu i keje canie.
since u da keje. ehe.

a thirah i m said...

chettt~
huh. mommy jahat!