Wednesday, March 11, 2009

sepatah dua kata

to start the day off
sepatah dua kata ingin ku ungkapkan..

saya suke jurutoll-jurutoll di lebuhraya lekas semenyih-kajang. i loike. they're very friendly. start with..'sekejap ye kak..time kaseh kak..'..yesterday morning..it was a hell of a traffic at semenyih..pagi2 da tension2..so i divert and masok highway..at kajang exit d tollgirl indeed..mengucapkan..'selamat pagi..'..showing a row of bright white teeth of hers..
it really make my day..

azmi always says 'timekaseh kak' (even kalaw muke minah tu macam budak2 pon die hentam 'kak') whenever he stop at the toll..i tink it work both ways..we make their day and they make our day..correct?..it really does kan? (tp jgnlah kat touch n go pon kata terimakasih pada mesin tu)

so..saya telah menanamkan satu cita-cita..to actually wish good morning to atleast and i say ATLEAST 3 person a day...and it really works...mood saya baik baik saja setakat hari ini...

yes!

2 comments:

oneyani said...

kalau kite maen tego je..xde ke org kate kite ni buang tebiat??!!
just wondering..~wink~wink
hahahaha

a thirah i m said...

tego as in good morning?
its a warm greet..
and it came with a nice smile
a good start for everyone actually.

a not welcoming people would may tink its tebiat.